Boekverslag : Carry Slee - Lover Of Loser: Your Choice
De taal ervan is Nederlands en het aantal woorden bedraagt 1474 woorden.

Lover of loser

Lover of loser(your choice) heb ik gekozen omdat het 3 verschillende verhaal lijnen heeft in het begin bouwt het verhaal zich op en daarna krijg je te maken met een keuze bijvoorbeeld: neemt eva de telefoon op – eva laat de telefoon gaan.
Zo kan het verhaal elke keer anders lopen..
Het is ook een heel spannend boek en best makkelijk om het te begrijpen.
Er zitten ook romantische stukken in maar ook droevige.
Ook als je het verhaal leest begin je er over na te denken want Carry Slee staat er om bekend dat ze wel boeken schrijft wat echt gebeurd kan zijn.

Samenvatting
Eva kan heel goed ontwerpen ze ontwerpt veel T-shirts op bestelling het is een hobby van haar waar ze ook wel wat geld voor krijgt.
Elke keer wanneer ze klaar is met het ontwerpen gaat ze naar de printshop waar een hele leuke jongen werkt die jongen heet Mees.
Terwijl Eva weer druk bezig is met haar ontwerp voor haar volgende T-shirt komt haar stiefvader Willem binnen hij masseert haar een beetje en streelt haar ook al heeft Eva nooit een vader gehad ze voelt zich er heel onprettig bij…
Ze belt Julia op haar beste vriendin ze verteld gauw wat Willem heeft gedaan maar zei zegt van ach joh je bent dat niet gewend hij wil juist aardig doen en gauw vertelt Julia dat ze het T-shirt wat Eva had ontworpen die middag aan haar vriendje Jesse had gegeven...
Later praat Eva met haar moeder er over maar die zegt van misschien mist hij zijn dochter die mag hij niet meer zien van zijn ex misschien mist hij haar dat hij jouw beschouwt als zijn dochter.

Mees zit op zijn kamer hij probeert een liedje mee te spelen en het lukt hem nog ook!
Maar dan komt zijn vader binnen en zegt dat hij eigenlijk wel nu moet gaan leren anders mocht hij niet naar het park waar hij dan altijd muziek maakt een beetje jammen.
Daar komt hij Sem tegen een vriend hij weet natuurlijk te vertellen wie nou dat mooie meisje is die elke zaterdag in de printshop T-shirts komt afdrukken ze heet Julia zegt Sem trots hij had via via Jesse gesproken en had gevraagd hoe die aan dat coole shirt kwam van Julia had hij gezegd.

Eva gelooft helemaal niks ervan dat Willem zo tegen haar doet alleen maar om zijn vader gevoelens kwijt te kunnen om roos.
En dat haar moeder haar gewoon niet gelooft! Boos pakt ze haar ontwerpen weg hier naar die ene jongen in die printshop!

Mees rent heen en weer in de printshop hij heeft het behoorlijk druk.
Dan komt Julia binnen ( Eva dus ) wat ziet ze er mooi uit.
Eva legt haar ontwerpen onder de printer en begint met afdrukken.
Dan komt Sem binnen ‘EN MEES, IS JE GROTE LIEFDE AL GEWEEST?’ SSsssssttt ze staat daar sist Mees.
Eva was er van geschrokken snel wegwezen en betalen hij heeft toch al een vriendinnetje.
Gauw rijd ze naar de videotheek om een film te halen zij en Julia hebben elke vrijdag een filmavondje en dit keer was het haar beurt om een film te halen..
Daarna rijdt ze gauw naar de half pipe om Julia het allemaal te vertellen als ze daar aan komt ziet ze haar staan met nog een meisje ‘Sara’ zij heeft met een vriend van Jesse.
Toen Sara Eva aan zag komen betrok gelijk haar gezicht ze vond dat helemaal niet leuk!
Eva komt er bij staan en verteld Julia dat die jongen uit de printshop Mees heet. Ook komt ze te weten het email adres van Roos die kan ze dan mooi mailen.
Die avond krijgt Eva een smsje van Julia dat ze niet kan komen dat ze hoofdpijn heeft en vroeg naar bed wil gaan.
Maar dat liegt Sara, voor Julia met haar mobiel ze heeft dat gesmst omdat ze wil dat Julia mee kan gaan met Jesse haar en Max.

Mees komt eerder thuis maar dat is ook terecht hij moet optreden voor Appie een eigenaar voor een café daar wil hij gaan optreden maar daarvoor moet hij zijn gitaarspel samen met Sem later horen.

Eva krijgt een sms daar staat in het email adres van Roos
Ze mailt Roos of ze een keer wil afspreken.
Die afspraak loop anders dan verwacht die Willem die blijkt dat hij Roos een paar keer had aangerand en vies gedaan had bij haar.
Eva schrikt er van er fietst na de afspraak met Roos langs haar moeders werk ze verteld haar alles maar haar moeder wilt haar niet geloven en zegt dat ze naar huis moet gaan.
Daar aangekomen heeft Willem lekkere spagettie voor haar gemaakt maar in plaats daarvan pakt hij Eva’s hand en strijkt met haar hand over zijn penis.
Hij begint erbij te hijgen eva geeft hem een knietje en rukt zich los ze loopt weg.
Ook al heeft ze al een paar keer haar handen gewassen ze voelt zich nog steeds vies en wat moet ze nu?
Ze kan helemaal niets ze heeft ruzie gekregen met Julia omdat ze alleen maar voor Sara kiest. Dat Julia zich te veel door Sara laat beïnvloeden.
Huilend loopt ze door het park.
Ze hoort muziek laat ze daar maar op gaan wat kan ze anders..

Mees is ook in het park hij speelt op zijn gitaar hij kijkt naar een jongen die ongeveer alle meisjes probeert te versieren.
Dan ziet hij in de verte een meisje aan komen hij kijkt nog een goed maar dan weet hij het zeker het is Eva.
Maar wat ziet ze er uit.
Ook die jongen loop op haar af en hij stelt zich voor hij heet Ricardo.
Keuse 1: eva gaat niet op Ricardo in.
Eva heeft helemaal geen zin in zo’n jongen.
Ze zegt niks terug en gaat ergens anders staan.
De jongen gaat weer verder en probeert het bij het volgende meisje.
Mees kijkt nog steeds naar Eva wat zal er aan de hand zijn?
Sem stoot mees aan ga dan loop maar een blauwtje dan weet je ook gelijk hoe dat voelt.
Mees stapt er op af maar in plaats dat hij Eva Eva noemt noemt hij haar Julia.
Weer schrikt eva en loopt weg.
Later was Eva naar huis gegaan en had Roos gemaild samen hadden ze nog een keer afgesproken ze hadden besloten om Willem aan te geven bij de politie.
Wanneer Eva weer een ontwerp had afgemaakt gaat ze in plaats naar de printshop waar ze altijd heen gaat gaat ze nu naar de andere kant van de stad naar het andere filiaal speciaal om hem te ontlopen had zij nou even pech dat Mees nou daar geplaatst werd voor een dag.
Toen ze uit alle haast weer vertrok liet ze haar portemonnee liggen Mees riep JULIA JULIA maar eva keek om en wist dat hij haar bedoelde want verder was er geen Julia.
Toen zei ze haar naam en hadden ze afgesproken.
Eva had bij haar date alles verteld.
Die avond was er een repertitie van de band (Good Vibes) ze hadden een zangeres er bij gekregen Sharon en een drummer Brett.
Na de repertitie kwam Mees met een idee voor Eva dat gingen ze doen.
Ze ging met een opneembandje naar binnen weer rande Willem haar aan maar nu was alles opgenomen met dit bewijs gingen ze naar de politie.
Willem werd opgepakt en de moeder geloofde haar weer en probeerde een goede moeder te zijn voor haar zijn want al die tijd had zij haar niet gelooft!
Keuze 2 is dat ze wel ingaat op Ricardo dat blijkt een loverboy te zijn die haar zogenaamd wil mee nemen naar parijs maar hij komt zogenaamd in de schulden en Eva moet beginnen als drinkmeisje maar onder de reis gaat de telefoon.
Keuze 1 ze neemt de telefoon op
Ze neemt de telefoon op daar hoort ze het andere slachtoffer (Maritza) zij zegt dat ze gauw moet gaan weglopen van Ricardo dat het een loverboy is eva bedankt haar en legt de telefoon weer terug dan komt ricardo er aan ze zegt dat ze even naar de wc moet en ze neemt haar tas mee ‘uhm ik ben ongesteld ‘ gauw rent ze achter het gebouw ze vraagt aan een vrachtwagen chauffeur of ze mee kan rijden dat is best zo is ze ontsnapt.
Keuze 2 ze neemt de telefoon niet op.
Julia en Mees hebben contact gekregen en ze zijn op zoek gegaan naar Eva.
Mees had gezien dat Ricardo bij Eva aan zat te lappen en dat Eva met hem had gepraat.
Via een bron ( Maritza het vorige slachtoffer ) weten ze dat ze naar Breda toe zijn gegaan daar moet Eva beginnen als drinkmeisje(meisjes die moeten zorgen dat klanten duren drankjes kopen het was later de bedoeling van Ricardo dat ze de prostitutie in kwam) daar gaan ze heen.
Daar aangekomen bij het adres wat ze hebben mee gekregen wachten ze lang heel lang dan zien ze de auto aan komen ricardo gaat eerst naar binnen.
Eva zit nu alleen in de auto gauw rukken Julia en Mees haar uit de auto en vluchten zo is Eva eraan ontsnapt.
Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen