U kijkt nu naar de cache versie van het boekverslag : Bart Moeyaert - Wespennest.
Deze versie komt van http://www.scholieren.com/boekverslagen/24324 en is laatst upgedate op 03/05/2007.
De taal ervan is Nederlands en het aantal woorden bedraagt 252 woorden.

1. Titel en Auteur.

Titel: Wespennest

Auteur: Bart Moeyaert2. Verklaar de titel van het boek.

Als Suzanne raad vraagt aan Wolf over de problemen die ze heeft zegt hij: “Je kunt je vinger in het wespennest steken of je kunt er hard voor wegrennen.” Het boek had bij een eerdere uitgave de titel Suzanne Dantine. De titelverklaring daarvan is dat het boek een dag in het leven van Suzanne Dantine beschrijft.3. Wat is het genre en leg uit.

Dagboek en roman4. Beschrijf het karakter van de hoofdpersoon.

Suzanne Dantine: zelfverzekerd, vrolijk, eigenwijs.

Suzanne is 14 jaar oud en een behoorlijke puber. Ze gedraagt zich vaak raar, doet haar eigen gangetje en luistert niet vaak naar haar moeder.5. Geef je mening over het verhaal en gebruik 3 beoordelingswoorden met argumenten.

Ik vond dit boek heel saai, want er komen de hele tijd flashbacks over de kinderjaren van Suzanne die helemaal niets met het verhaal te maken hebben. Het boek is zo ingewikkeld dat je af en toe helemaal opnieuw moest beginnen. En het verhaal is heel eenvoudig, omdat het in het dagelijks leven ook gebeurd zou kunnen zijn en het gebeurt allemaal op een dag.6. Samenvatting7. Info over de schrijver.


Bart Moeyaert is geboren op 9 juni 1964 in Brugge. Hij is de jongste van 7 zonen. Al jong schreef hij verhalen en maakte hij boeken en kranten. Toen hij 16 was stuurde hij zijn eerste manuscript op naar een uitgeverij; het werd gepubliceerd toen hij 19 was. Tegenwoordig schrijft hij naast boeken stukjes voor kranten en doet hij vertaalwerk.
Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen