Boekverslag : Carry Slee - See You In Timboektoe
De taal ervan is Nederlands en het aantal woorden bedraagt 401 woorden.

Isa en Kars krijgen te horen dat hun ouders een camping hebben gekocht in Frankrijk. Ze schrikken als ze zien hoe de camping er op Internet uitziet. Uit protest noemen ze het Timboektoe. Isa en Kars moeten afscheid nemen van hun vrienden. Voor Isa is het vooral moeilijk, want zij moet ook afscheid nemen haar vriendje, Justin! Iedereen belooft een keertje langs te komen.

Er is nog een familie op weg naar Frankrijk, namelijk Nona en haar familie. Nona heeft er geen zin in omdat haar ouders constant ruzie maken, maar aan de andere kant heeft ze er wel zin in want dan ziet ze eindelijk Jules en Brain weer. Brain is een goede vriend van haar die ze elk jaar weer ziet op de camping, en op Jules is ze verliefd. Jules woont vlakbij de camping.

Isa word meteen goede vrienden met Nona en Brain. Kars raakt bevriend met Edgar.

Jules doet altijd klusjes op de camping. Zijn hond Frodo is er meestal ook. Jules wil niet dat zijn vrienden meelopen naar zijn huis. Zijn vader is namelijk alcoholist en dat mogen zijn vrienden niet weten. Vaak slaapt Jules in de grot, omdat zijn huis al op slot zit. De grot is een geheime plek van Nona, Brian en Jules. Alleen Jules weet dat je verder de grot in kunt.

Edgar laat Kars wat van de camping zien. Ze zien dat een rare man over het ravijn staat gebogen met een rode pick-up. Als ze het aan de andere vertellen schrikt Jules. Dat is de pick-up van zijn vader! Hij gaat naar huis en vraagt waar Frodo is. Zijn vader weet het niet meer, want hij was dronken. Jules gaat Frodo zoeken. Hij vindt Frodo in het ravijn.

Als de vrienden klaar zijn met de flyers van de camping uitdelen, rijden ze terug. Opeens staat Jules daar! Hij rent weg als hij ziet dat het zijn vrienden zijn. Alleen keek hij niet goed en hij wordt aangereden door een auto. Hij wordt naar het ziekenhuis gebracht en hij verteld alles over zijn vader.

De disco is af en het wordt een groot succes. Isa vindt het jammer dat haar vriendje niet kan komen, want hij zou een dag later komen. Als er op het feest een groot cadeau komt binnenrijden, zit Justin, het vriendje, erin. Isa is blij en Nona en Jules krijgen ook nog verkering!
Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen