Boekverslag : Carry Slee - See You In Timboektoe
De taal ervan is Nederlands en het aantal woorden bedraagt 947 woorden.

Isa en Kars hun ouders hebben een camping in Frankrijk gekocht.

Dan gaat ze achter de computer zitten ze geloven ze hun eigen ogen niet het is een hele oude camping. Ze noemen het daarom Timboektoe. Isa en Kars maken allemaal plannen over hoe overleven we in Timboektoe. Annabel probeert haar ouders over te halen om ook naar Frankrijk te gaan naar die camping en dat is gelukt en Sharon mag ook mee.

Als ze op school zijn weet binnen een minuut de hele school het en meester Tom weet het ook en zegt dan kunnen we wel een afscheidsfeest houden en ze maken allemaal plannen. Isa en Justin hebben afgesproken om heel vaak te mailen en chatten, en Justin probeert zo vaak mogelijk langs te komen. Isa vond het schoolfeest geweldig. En dan gaan ze vertrekken naar Frankrijk de vrienden van Kars zijn er wel maar die van Isa niet en als Oom Frits de auto start en de hoek om rijd ziet Isa haar vrienden met allemaal spandoeken en neemt afscheid en ze rijden weer verder.

Er is nog een familie onderweg naar Frankrijk namelijk Nona en haar familie. Haar ouders maken ruzie dat vind ze niet leuk en nu heeft ze geen zin, maar aan de andere kant heeft ze wel zin want dan ziet ze Jules en Brian weer. Brain is een goede vriend van haar en op Jules is ze verliefd. Brian gaat op onderzoek uit want hij wil archeoloog worden, en verkent de omgeving waar hij bij toeval een grot ontdekt. Later vertelt hij dat aan zijn vrienden die ook een keer mee gaan te kijken en die vinden het een geweldige schuil plaats. Ze vragen zich af waar Jules is, Nona gaat naar de grot en daar is Jules. Isa en Kars zijn op de camping aan gekomen iedereen stelt zich aan elkaar voor en ze helpen met uitpakken. Isa is gelijk goede vrienden met Brian en Nona.

Jules gaat naar huis maar de knip zit er op, dan gaat hij maar de grot hij gaat in de slaapzak en gaat slapen. De volgende ochtend is Nona vroeg op want haar ouders hadden weer eens ruzie. Nona en Jules zijn met zijn twee├źn in de loods ze zeggen niks maar als ze klaar zijn hebben ze een afspraak met elkaar.

Jules rent naar huis als hij de deuk in zijn vaders auto ziet vraagt hij wat is er gebeurd en zijn vader zegt hem dat hij een ongelukje heeft, en Frodo de hond had je die ook bij ja dat weet hij niet Jules springt op zijn fiets en gaat Frodo zoeken maar dan denk hij op eens aan de die afspraak met Nona.

De volgende ochtend gaat Jules naar de kantine toe en zegt ik kom vandaag niet werken en zegt tegen Nona sorry dat ik er niet was ik leg het later wel uit.

Kars zegt neem je de vuilniszak ook even mee en niet zomaar ergens dumpen zoals die crimineel, welke vraagt? Jules Nou die in die rode pick-up bij het ravijn Jules springt op zijn fiets en fietst naar het ravijn.

Oma vertrouwt het niet en zegt tegen Kars en Edgar gaan jullie maar achter hem aan, en als ze bij het ravijn zijn zien ze Jules die naar benenden probeert te gaan omdat zijn hond daar beneden ligt maar als hij Edgar en Kars hoort gaat hij weer terug.

Wat doe je hier vragen ze Jules zegt Frodo ligt daar beneden, wij halen wel een touw dan halen we Frodo er zo uit. Als ze weer terug zijn halen ze Frodo er uit ze gaan meteen naar de dierenarts. Jules kan Frodo de volgende dag weer ophalen. Edgar en Kars zijn er achter gekomen dat de vader van Jules Frodo in het ravijn heeft gedumpt. Nona en Isa zijn er achter gekomen dat Jules in de grot slaapt. Iedereen is in de kantine waar ze alles besproken hebben, als Jules binnenkomt, kan Nona haar mond niet houden en zegt alles.

Jules rent de kantine uit, Nona en Isa willen achter hem aan gaan maar Oma zegt ik ga ook wel mee dan nemen we de bus wel. Als ze een lifter zien met een hond denk oma die kunnen we wel een lift geven maar Nona zegt dat is Jules. Jules ziet dat dat zijn vrienden zijn en rent weg en oma wil er achter aan gaan maar voor ze het weten ligt Jules onder de auto. Iemand heeft de ambulance gebeld en als Jules in het ziekenhuis vraagt een verpleegster aan Nona weet je ook waar Jules woont, maar dat weet ze niet.

Oma zegt dan moet je maar de dierenarts bellen die heeft zijn adres wel. Als ze het adres hebben bellen ze de vader van Jules en die komt eraan. Als de vader van Jules er is praat hij even met oma en hij zegt tegen Jules het beste is dat je nu even op de camping blijft zodat je vrienden voor je kunnen zorgen. Het is heel druk op de camping de hele camping is vol. De vrienden van Kars en Isa zijn er ook en Isa krijgt een smsje van Justin en staat in dat hij een dag later komt maar dan mist hij het feest. Isa vertelt het tegen Annabel en Sharon die vinden het niet leuk en hebben een verassing voor haar op het feest. Ze zeggen het tegen Kars en Edgar die willen wel mee werken. Op de avond van het feest komt er een doos de disco binnen gereden. Die moet Isa open maken ze trekt het touw er af en Justin springt er uit Isa zoent hem overal. Het feest is een groot succes.
Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen