Boekverslag : Anne Fine - Diary Of A Killer Cat
De taal ervan is Nederlands en het aantal woorden bedraagt 493 woorden.

Op maandag had Tuffy een vogel vermoord en daar was Ellie achter gekomen Tuffy had ook nog de grond vies gemaakt, dus de week begon niet echt lekker. Op dinsdag had Ellie een soort van begrafenis voor de vogel. Tijdens de begrafenis had Tuffy in de tuin zitten spelen en alle bloemen kapot gemaakt. Op woensdag had hij een dode muis gevonden en meegenomen. Toen vond de vader van Ellie de muis en gingen ze hem begraven. De vader van Ellie vind Tuffy maar niks, maar Tuffy mag nog steeds blijven.

Op donderdag had Tuffy de konijn van de buren op eens meegenomen en het was nog dood ook dus dachten de ouders van Ellie gelijk dat hij de konijn Thumper had dood gemaakt. Hij had Thumper helemaal door de tuin van de buren, door het gat in de hek, door de tuin van Ellie en het kattenluik meegesleept. En hij was helemaal vies, maar ze konden het niet geloven. Want Thumper was even groot en weegt even veel als Tuffy. De ouders van Ellie gingen een plan verzinnen om er voor te zorgen dat de buurvrouw er niet achter komt dat Tuffy de konijn had dood gemaakt. Terwijl ze dat deden gingen ze ook gelijk Thumper wassen. Tuffy keek om de hoek mee hoe ze bezig waren Thumper te wassen. Op vrijdag ging het plan verder ‘s avond ging de vader van Ellie helemaal gekleed in het zwart naar buiten maar Tuffy mocht niet hij had huisarrest Maar hij ging als nog. Hij kwam zijn vrienden tegen: Bella, Tiger en Pufkins. Zij hadden alles gezien en zeiden dat tegen Tuffy. De vader van Ellie had Thumper in zijn hok gelegd bij de buurvrouw, en was toen snel terug gegaan.

Toen Tuffy begon te lachen hoorde hij iets en zag hij de vader van Ellie bij het raam staan. Nu had de vader van Ellie er genoeg van.

Tuffy vindt zaterdag maar een saaie dag en het begon ook gelijk slecht. Hij hoorde dat hij naar de dierenarts moest voor geflipte dieren en hij werd in een kattenkooi gezet. Bij de dierenarts was het druk en moesten ze lang wachten en toen Tuffy eindelijk uit de kooi mocht ging hij gelijk heen en weer springen en moesten Ellie en haar vader gelijk weg met Tuffy. Toen gingen ze naar de supermarkt om de moeder van Ellie op te halen. En ze kwamen toen de buurvrouw tegen. De buurvrouw zei dat ze iets raars hadden meegemaakt. Op Maandag was haar konijn heel ziek want hij was oud. Op dinsdag ging hij dood. En op woensdag had ze hem begraven. Op donderdag was hij weg en op vrijdag lag hij opeens weer in zijn kooi en dat was heel raar. En toen was het verhaal toch nog goed afgelopen met Tuffy want hij had Thumper niet vermoord, maar gewoon thuis gebracht om te laten zien dat de konijn dood was en zomaar ergens lag.
Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen