Boekverslag : Elizabeth Laird - Anita's Big Day
De taal ervan is Nederlands en het aantal woorden bedraagt 524 woorden.

1. De titel.

Titel: Anita’s big day.

Schrijver: Elizabeth laird.2. De kaft.

De kaft past wel bij het boekje. Het hele boekje gaat over dat ze onderweg zijn in de auto naar de moviestudio.3. Verklaring van de titel.

“Anita’s big day” betekent Anita’s grote dag. De titel past wel bij het boekje, want het is voor Anita een grote dag dat zij naar de movie studio te gaan.4. Hoofdpersonen.

Anita die gaat naar de movie studio.

Dan is de jongen die Anita wel even weg zou brengen.

Meneer Stein, hij is de baas van de movie studio5. Plaats.

Ze zijn onderweg naar de movie studio.

“Dear Miss Rosselli, Come to the movie studio at 10 o’clock on Tuesday morning. Mr Stein can see you then.”

Bladzijde 1.6. Tijd.

Dinsdag ochtend voor 10 uur.

“Dear Miss Rosselli, Come to the movie studio at 10 o’clock on Tuesday morning. Mr Stein can see you then.”

Bladzijde 1.7. Samenvatting.

Het is Anita’s grote dag, want ze gaat naar de film studio’s. Dan heeft een auto en hij zou Anita wel even weg brengen. Dan vindt dat Anita er goed uitziet en Anita vindt dat Dan goed kan rijden. Dan let even niet op en ziet niet het stopbord aan het eind van de weg, want hij keek naar Anita. Even later weet hij de weg niet meer. Hij ziet alleen maar vrachtauto’s. Anita schrikt en ze volgen maar een vrachtwagen maar die slaat rechts af en Dan rijdt rechtdoor een grote pijp in. Dan word bezorgd over Anita en zegt dat ze haar ogen dicht moet doen. De auto ging steeds meer omhoog. Gelukkig ging de auto ook weer terug naar beneden. Anita deed haar ogen weer open en ze zaten op een grote lange weg. Ze waren de enigste op die weg. En Anita stelde voor om lekker hard te gaan rijden. Maar ze zaten op een startbaan van het vliegveld. Ze reden toen maar hard verder en kwamen de weg weer op. Anita vroeg zich af waar de studio’s waren, want de tijd begon wel te dringen. Dan reed hard. En reed over een over een brugje wat alleen voor voetgangers beschikbaar was. Nadat hij de weg had gevolgd kwam hij weer op de gewonen weg. Maar hij had wel een groot deel ingehaald. Toen waren ze bijna bij de studio’s nog een klein stukje en toen waren ze er. Toen ze daar waren stond er een man. Die vroeg naar de brief die Anita had gekregen. Maar Anita was die helemaal vergeten. Van de man mochten ze niet langs de slagboom maar Dan wist als iets. Dan reed een stukje naar achteren en reed op twee wielen langs de slagboom. Ze reden een stukje verder en kwamen meneer Stein tegen. Meneer Stein had Dan zien rijden over het voetpadbrug en vond het erg knap. Meneer Stein zocht nog een goede stuntman. En vroeg of Dan dat zou willen. Dat zou hij wel erg graag willen, maar alleen als Anita ook aangenomen zou worden. En dat werd ze. Het was voor Anita een grote dag. Ze konden maandag beginnen me de baan.8. Cijfer.

Ik geef het boek een 6,5. het is niet zo leuk geschreven. En auto’s interesseren me niet.
Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen