Boekverslag : Nick Toonen - De Meester Van Het Spel
De taal ervan is Nederlands en het aantal woorden bedraagt 407 woorden.

1a De Meester Van Het Spel

b Nick Toonen

c Uitgeverij Altiora Averbode, jaar van uitgave is 1997 en er staat niet bij wat voor druk het is.

d 111 pagina’s2 Joris was de heer en meeste. Hij kon ieder zijn rol aanwijzen in de moord op Wouter van Waterenzande3 Pagina 1 t/m 28:

Joris en zijn ouders verhuizen naar Esselede. Ze gaan in een toren wonen. Daar vindt Joris een document over de dood van Wouter van Waterenzande omdat hij Bernard zou hebben vermoord.

Pagina 29 t/m 56:

Joris lost het raadsel van de moord op Wouter van Waterenzande voor de helft op. Hij heeft daarbij hulp gekregen van zijn nieuwe vriend Toni.

Pagina 57 t/m 85:

Joris wordt beschuldigd van het stelen van de clubkas van de club die het raadsel probeert op te lossen. Hij ziet een gelijkenis tussen de situatie nu en toen, toen Wouter ter dood werd veroordeeld.

Pagina 86 t/m 111:

Hij lost het raadsel op van Wouter van Waterenzande en van de gestolen clubkas. Het was Antonio de voorvader van Toni die Bernard had vermoord en Toni die de clubkas had gestolen. Maar het rare is dat degene die het raadsel in elkaar had gezet de voorvader van Joris was en dus alleen Joris het raadsel kon Oplossen.4 Het gaat over het raadsel van Esselede. Dit is de moord op Wouter van Waterenzand.5a Joris: onzeker, sympathiek en hulpvaardig.

Toni: onzeker, stil en aardig.

Vader: rustig en wazig

Moeder: wazig en vriendelijk.

b Toni is de nieuwe vriend van Joris en de vader en moeder zijn de vader en moeder van Joris.

c Joris wil het raadsel oplossen en Toni wil eigenlijk dat het raadsel niet wordt opgelost omdat hij zich voor zijn voorvader schaamt en de vader en moeder hebben er niks mee te maken.

Ik zou het raadsel ook willen oplossen.6 Je hebt te maken met een hij/zij verhaal in dit boek.7 Het verhaal vindt plaats in het plaatsje Esselede.

Er is een gespannen sfeer in het verhaal.8a Het verhaal speelt af in deze tijd.

b Ik heb er 6 uur over gedaan om het boek uit te lezen. En de vertelde tijd is 1 jaar.

c Ja het verhaal is in chronologische volgorde geschreven.9 Het is een heel mooi boek want, het is een spannende opbouw en door stijl waarin het geschreven is lees je het aan een stuk uit.
Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen