U kijkt nu naar de cache versie van het boekverslag : Carry Slee - Spijt!.
Deze versie komt van http://www.scholieren.com/boekverslagen/2125 en is laatst upgedate op 07/04/2000.
De taal ervan is Nederlands en het aantal woorden bedraagt 218 woorden.

Samenvatting

David zit op de middelbare school. Hij zit bij z’n vriend Niels. Hij zit bij de gepeste Jochem. De pesters zijn Sanne Justin en Remco.Ze gooien zelfs zijn spullen weg na de gym. Daardoor kan hij ook niet op de klassenfoto. Ook zeggen ze dat ze het 1e uur vrij hebben. De klas doet niks tegen hun. David wil helpen maar durft niet,want misschien wordt hij dan wel gepest. Op een dag komt hij naar Jochem maar zijn moeder weet er niks van. Hij zegt niks anders wordt zijn moeder net als vroeger teleurgesteld.

Een paar dagen daarna komt een leraar er ook achter. Uiteindelijk biedt Justijn Remco en Sanne hun excuses aan. Een paar weken daarna hebben ze een klassenfeest. Sanne, Remco en Justin volgoten Jochem met likeur. David had belooft hem te helpen maar hij had zijn oog op Vera. Jochem werd ook nog over zijn eigen kots buiten gerold.

De volgende dag kwam Jochem niet op school. Ze waren ongerust. David ging hem zoeken door middel van Nienke. Hij zocht hem op en hij vond hem niet uiteindelijk zagen ze een tas in het water liggen. Twee redders gingen onder water en toen vonden ze het lijk van Jochem.

Iedereen had spijt ze besloten een anti-pestlijn te maken. Daarmee werd Vera op David verliefd.
Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen