U kijkt nu naar de cache versie van het boekverslag : Jef Van Rooy - Verliefd Op Petra.
Deze versie komt van http://www.scholieren.be/huiswerk/show_stuk.php?id=1134 en is laatst upgedate op Onbekend.
De taal ervan is Nederlands en het aantal woorden bedraagt 442 woorden.

Steven is smoorverliefd op Petra. Daarom besluit hij op een dag stiekem in het park foto’s van haar te maken. Helaas fotografeert hij ook twee mannen. Ze reageren geschokt als hij uit de struik komt.Diezelfde nacht valt zijn broer Thomas van de trap en belandt hierdoor in het ziekenhuis. Thomas wil dat Steven tijdens zijn afwezigheid zijn tarantula Floris verzorgt hoewel hij best weet dat zijn broer de grootste afkeer van het beest heeft. Bovendien komt Steven nog geen dag later ook terecht in het ziekenhuis na een gevecht met Sas en Verheyen, de bullebakken van de streek.

Als de twee broers enkele dagen na hun verblijf in het ziekenhuis met hun vader terugkeren van zijn wekelijkse biljartpartij, ontdekken ze dat er werd ingebroken in hun huis en dat hun moeder vastgebonden op een stoel zit. Ondanks het diepgaande onderzoek van de politie weten ze niet wie de daders zijn.Wanneer Steven weer op de vlucht is voor Sas en Verheyen, botst hij op Petra. Al vlug lopen ze met elkaar hand in hand. Steven laat Petra de foto’s zien en hij is bereid alles voor haar te doen. Ze haalt hem zelfs over om s’ avonds met haar te gaan joggen. Dit houdt Steven niet lang vol en hij ligt al buiten adem tegen een boom. De mannen van de foto’s zijn ook weer in het park en zien hoe Steven zijn spullen aan Petra geeft - inclusief de foto’s - en hoe Petra alleen verder rent. Petra komt niet terug. Is ze ontvoerd of is ze Steven gewoon beu?

Normaal is dit het werk van de politie, maar omdat Steven te ongeduldig is, gaat hij zelf naar aanwijzingen zoeken. Snel blijkt dat alles om de foto’s draait die Steven van Petra heeft getrokken. Nogmaals wordt ingebroken omdat de negatieven er nog ergens liggen. Deze keer is Steven alleen thuis en hij moet weerstand bieden tegen één van de mannen op de foto’s. De man ontvoerdt hem en sluit hem op bij Petra in een kelder. Door een samenloop van omstandigheden was Floris per ongeluk meegenomen, en schrikt Floris Petra af. Maar Steven en Petra moeten maken dat ze zo vlug mogelijk kunnen ontsnappen, want de ontvoerders zijn van plan het gebouw waarin zij zijn opgesloten in brand te steken.Gelukkig ontsnappen ze en wordt alles opgeklaard: de mannen wilden niet met elkaar gezien worden omdat ze dieven zijn. Ze stalen nl. dure technologische producten. Ze worden gearresteerd. Blijkbaar ziet Petra Floris als een afknapper en laat ze Steven zitten. Gelukkig raakt Steven er vlug overheen en is hij alweer smoorverliefd op Andrea, zijn nieuwe buurmeisje…
Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen