U kijkt nu naar de cache versie van het boekverslag : Pete Johnson - Behekst.
Deze versie komt van http://www.scholieren.be/huiswerk/show_stuk.php?id=1133 en is laatst upgedate op Onbekend.
De taal ervan is Nederlands en het aantal woorden bedraagt 333 woorden.

Caro is 16 en heeft al veel vriendjes gehad. Maar als ze Paul ontmoet, is ze pas écht gelukkig. Het wordt de zomer van haar leven. Paul laat een grote indruk na op Caro. Hij is altijd vrolijk en zeer innovatief waardoor Caro helemaal weg van hem is.Paul en zijn beste vriend Dean interesseren zich erg voor geesten en vertellen er indrukwekkende verhalen over. Caro gelooft daar niet in maar dat verandert niets aan haar liefde voor Paul. Helaas kunnen Dean en Caro vaak niet met elkaar overeenkomen.

Paul vertrekt met zijn ouders op vakantie aan zee. Hij verdrinkt. Dit komt zo plots en onverwachts dat Caro dit niet kan verwerken. Opeens voelt ze de sterke aanwezigheid van Paul waardoor ze terug moet denken aan de keren dat Dean vertelde over zijn geestervaringen. Dit motiveert haar om meer te weten te komen over geesten. Ze zondert zich af in haar zolderkamer en fixeert zich op het in contact komen met de geest van Paul. Langzamerhand lukt haar dit ook, en ze streeft nu naar de absolute hereniging met Paul. Om dit te bereiken, is er maar één oplossing volgens Caro.

Haar beste vriendin Vicky maakt zich steeds meer zorgen en vindt dat ze moet ingrijpen voordat Caro de grip op haar leven verliest. De tijd dringt, want Caro denkt al aan zelfmoord.

Dean, die Pauls geest ook heeft kunnen benaderen, bedenkt samen met Vicky een list om Caro uit haar kamer te lokken. Zo kan Dean in contact komen met Paul.

Dean overtuigt Paul ervan om Caro los te laten en verder te laten leven. Zo hoeft Paul niet meer te leven als geest, maar als ziel. Caro beseft uiteindelijk dat dit het beste was wat Paul voor haar kon doen.Vier maanden later is Caro verhuisd naar een andere kamer. Vicky en Dean zijn nu haar beste vrienden want zonder hen was ze de laatste maanden niet doorgekomen. Al bij al beseft Caro hoe gelukkig ze wel niet is.
Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen