Boekverslag : Peter Ferguson - It Never Snows In England!
De taal ervan is Nederlands en het aantal woorden bedraagt 247 woorden.

Title

It never snows in England! Sally Thompson zit op de ST Hilda's girls school. Sally kan aan verschillende sporten meedoen. Ze kiest de sport skiën. "maar het sneeuwt toch nooit in Engeland?" vraagt ze aan de juffrouw. De klas lacht haar uit. Maar ze moet op een kunstmat trainen.

De eerste les verloopt niet zo goed dan dat zij verwacht had. Ze valt de hele tijd. Maar toch begint ze het al te leren. Meneer en Mevrouw Thompson zijn van plan om in de vakantie naar Zwitserland te gaan.

Daar kan Sally in de sneeuw skiën. Maar Die vakantie kan niet doorgaan omdat het kantoor waar meneer Thompson werkt gaat verhuizen (en dus moet hij meehelpen).

Sally ziet op het notitiebord dat er een spelletjesdag op school is. Zij kan dan skiën. Op die dag kan zij haar ogen niet geloven. Het sneeuwt! Sally gaat met haar skieleraar naar een berg waar ze die dag gaan skiën. Maar die leraar krijgt te horen dat er iemand van school op die berg verdwenen is. De leraar en Sally gaan naar haar zoeken omdat je er alleen maar op ski's kan komen.Ze zoeken al uren en het wordt zo donker. Ze skiën naar beneden om nog een keer naar voetsporen te zoeken. En die vinden ze. Ze lijden naar een boom en daaronder zit het vermiste meisje. Ze skiën met z'n drieën naar beneden en ze komen zonder ongelukken aan in het kantoortje van de skieleraar.
Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen