U kijkt nu naar de cache versie van het boekverslag : Hij Kon Het Gezicht Van Die Kinderen Niet Aan - Een Verhaal Schrijven Ingezonden Door: Johny_1104 .
Deze versie komt van http://www.scholieren.be/huiswerk/show_stuk.php?id=918 en is laatst upgedate op Onbekend.
De taal ervan is Nederlands en het aantal woorden bedraagt 659 woorden.

Vorige maand planden Jan, Erna en ik een nachtwandeling. We stippelden een weg uit door de bossen van Rochefort. Onze ouders vonden de onderneming nogal gewaagd, zodat we een hele tijd moesten zeuren en pleitenvoor het licht op groen werd gezet. De voorbereidingen gebeurden onder strenge controle. Eindelijk was het zover gingen naar die trektocht, maar het was een trektocht die we nooit zouden vergeten. Waarom? Want we moesten met de trein naar een dichtbijzijnde dorp, maar die dorp was niet zo normaal er was iets vreemd aan het hand, maar we wisten niet wat tot dat het te laat was voor Jan.

Toen we voorraden kochten bij een normale winkel was het stil in de stad, maar in de winkel niet. Toen we vroegen over de bos juist boven de stad zweeg iedereen ze waren allemaal bang van de zogezegde legendes van de bossen om middernacht. Wij keken naar de mensen en vroegen meer informatie maar meer kwam er niet. Onze dromen van de perfecte trektocht ging niet worden verpest door een legende. Maar wisten we wat er ging gebeuren dan gingen we terug, maar we waren koppig & bleven.we ontmoeten een oude man die ons zei “wil je meer informatie over die bossen kom dan op dit tijd op deze plek” en verdween.

Ik en erna gingen want Jan moest nog een kaart kopen van de bossen toen we op de plek arriveerden was het kou, donker & mistig de oude man zei er is een oude legende hier over Balthazor: Balthazor was een lieve man die altijd hielp en een modelburger was, maar hij had een probleem alles b.v. dreigingen, scheldwoorden enz. opkropte die, op een dag uitbarstte toen hij zag dat werd vermoord door zijn beste vriend’s zoon. Na dat geval vermoordde hij zijn vriend’s zoon en trok hij in de bergen en sinds die dag haatte hij kinderen met hun ouders.hij kwam elke jaar een week lang kinderen pakken en naar zijn huis in de bergen brengen en vermoorden & na elke jaar bracht hij zijn slachtoffers terug en legde hem voor de deur van hun ouders. Ervan was een kind overleefd die heeft gezegd dat hij een vermoorde terwijl eentje in het hoek stond (hij kon het gezicht van die kinderen niet aan)Zo werden de ouders en de kinderen gestraft en je mag een raden welke periode van dit jaar het is?

Ik antwoordde met daarom kwamen er geen kinderen buiten.

Ik, Jan & Erna negeerde opnieuw de legende en gingen in de bossen met onze tenten.

Tegen avond sliepen we allemaal in hetzelfde tent tot we geruis hoorden iemand schopte onze tent om terwijl wij erin waren en pikte onze rugzakken met kaart en al het enige wat bleef was Erna haar camera. Toen we eruit gingen zagen we niemand, helemaal niets. We waren onze weg kwijt en we stapte heel de dag erbij tot het weeral avond was en ja er was weeral geschopt, maar Jan wou alleen naar buiten daarna hoorden we luide muziek en een geschreeuw toen we buiten liepen zagen we allen bloed en niks anders we stapte de nacht door tot we een houten huis zagen het leek onbewoond dus gingen we erin. We gingen eerst naar het zolder maar zagen niks daarna zag ik een telescoop dat naar het stad richtte je kon alles zien toen ik daar bezig was hoorde Erna een luide geschreeuw niet zomaar een geschreeuw het was het geschreeuw van Jan,Erna liep naar de kelder maar zij schreeuwde ook ik volgde het trap naar beneden en ik zag de camera van Erna maar ze waren spoorloos ik pakte de camera en liep naar de stad na 2 dagen bereikte ik het stad. Toen ik bij de politie was bekeek ik de film: het was aan het filmen in het gebouw en ik zag 1 ding dat me alles duidelijk maakte Erna stond in het hoek terwijl de oude man Jan stond te vermoorden zoals de legende, …
Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen