U kijkt nu naar de cache versie van het boekverslag :  - Stukske Informatica Over De Mp3 Deel 1 Ingezonden Door: Io.
Deze versie komt van http://www.scholieren.be/huiswerk/show_stuk.php?id=695 en is laatst upgedate op Onbekend.
De taal ervan is Overig en het aantal woorden bedraagt 186 woorden.

DANKZIJ DE GOEDE GELUIDSKWALITEIT EN DE BEPERKTE GEHEUGENRUIMTE DIE ZE VEREIST, HEEFT DE MP3-TECHNOLOGIE ZICH OPGEWERKT TOT EEN ABSOLUTE REFERENTIE VOOR DE HEDENDAAGSE MUZIEK.

Wat is MP3?

MP3 onderscheidt zich van de andere digitale audioformaten door de mogelijkheid om op een beperkte ruimte van de PC een grote hoeveelheid muziek op te slaan met een geluidskwaliteit die vergelijkbaar is met die van een CD. Een nummer van 50MB- dat ongeveer 5min duurt- neemt in MP3-formaat slechts 5MB in beslag. De voordelen liggen voor de hand: een beperking van de telefoonkosten om bestanden van het Internet plukken en de mogelijkheid om meer dan 150nummers op te slaan op één enkele CD-ROM.Weetje...

Het gemak waarme muziek kan worden gekopieerd met MP3 heeft de klassieke platenfabrikanten in het harnas gejaagd tegen de vrije verdeling van muziek via het Internet. Het duidelijkste bewijs van de hevige polemiek was het proces tegen Napster.DRAAGBARE MP3-PLAYERS- Hoewel MP3 begon als een ideaal formaat om geluidsbestanden op het Internet weer te geven, overschreed de technologie al snel haar eigen grenzen. De fabrikanten van consumentenelektronica specialiseerde zich in de productie van kleine draagbare MP3-players.

------------------ einde deel 1 --------------------
Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen