U kijkt nu naar de cache versie van het boekverslag : Anthony Horowitz - Bangelijk.
Deze versie komt van http://www.scholieren.be/huiswerk/show_stuk.php?id=670 en is laatst upgedate op Onbekend.
De taal ervan is Nederlands en het aantal woorden bedraagt 380 woorden.

2 Bangelijk Anthony Horowitz

Het boek bestaat uit 7 korte griezelverhalen.

1. Het kortste griezelverhaal ter wereld: Een brief die geschreven is door een gek waarin staat dat hij de brief bij de uitgeverij heeft afgegeven om in dit boek te publiceren en dat diegenen die het boek lezen, door hem vermoord zullen worden.

2. Een mooi bruin korstje:Timothy gaat op vakantie met zijn nonkel en tante. Zijn nonkel wil bruinen en doet niets anders dan in de zon liggen. Zijn vrouw smeert hem elke dag met liters zonnebrandolie in. Om den duur valt al zijn huid af en sterft hij door ernstige brandwonden. Terug thuis ontdekt Timothy dat zijn tante hem de hele tijd heeft ingesmeerd met bakolie genaamd “Bakt ze sneller bruin.”

3. Dode lijn: De bliksem slaat in op een vrouw terwijl ze aan het telefoneren is en ze is dood. De gsm wordt opnieuw verkocht in een tweedehandswinkeltje en David koopt hem. Hij krijgt altijd telefoontjes van doden die hem vragen om een boodschap over te brengen aan familieleden. Op een dag belt hij naar zijn eigen gsm…

4. Howard’s hiernamaals: Howard wordt overreden terwijl hij op de vlucht is na het stelen van cd’s. Hij komt in de hemel door te liegen tegen Sint-Pieter. Na een tijd vindt hij de hemel veel te saai en scheldt hij Sint-Pieter uit zodat hij naar de hel zou moeten, maar dan verandert Sint-Pieter in een duivel en vraagt die verbaasd waarom hij in godsnaam denkt dat hij in de hemel zit.

5. De lift: Een kleine jongen is ongehoorzaam en stapt in een andere lift dan die van zijn ouders en hij is er nooit uitgekomen. De politie onderzoekt de zaak en al vlug blijkt dat de jongen in een lift zat, vol met kannibalen.

6. Noodweer: Een gezin pikt een lifter op. De jongen op de achterbank denkt dat de lifter een moordenaar is die ontsnapt is uit het zothuis, een paar kilometer verder en schopt hem uit de auto, waarna hij overreden wordt. Even later komt het gezin bij het zothuis en dan is duidelijk dat de jongen daar woont.

7. Moord in stilte: Een doof meisje kan de gedachten lezen van haar leraar frans. Ze ontdekt dat hij zijn vrouw heeft verlmoord. Als hij dat te weten komt, probeert hij haar ook te vermoorden en zij vermoordt hem.
Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen