Boekverslag : Bart Moeyaert - Kus Me
De taal ervan is Nederlands en het aantal woorden bedraagt 237 woorden.

De personages:
--------------
=> De valse blonde (echte naam Carrie)
________________________________________
Ze komt aan haar naam omdat ze nooit de waarheid vertelt en omdat haar haar vals blond is. Ze heeft de gedachte dat niemand haar nodig heeft. Ze weet graag iedereens geheimen, maar als ze dan zelf een geheim moet vertellen, dan verzint ze dat het verdwenen is.
=> Lena Saroma:
________________
Is een mollig meisje dat in de strijdt ligt met een minderwaardigheidscomplex. Ze voelt zichzelf lelijk en dik. Ze is een meisje dat zich meestal laat doen, maar als ze haar achterlijk beginnen te noemen, dan wordt het voor haar teveel. Ze heeft een geheim over Carrie's verborgen broer Jann; die ze op een keer naakt gezien heeft en sindsdien niet meer uit haar hoofd kan zetten
=> Bernd Wijting:
__________________
Is een heel stille jongen, dat meestal alles doet zonder woorden. Als er iemand gepest wordt zal hij die altijd verdedigen. Wijting is een jongen die heel veel van de natuur houdt, vroeger schepte hij kikkerdril uit het meer om zo later de kikkers te zien opgroeien en zodra ze volwassen waren, hij ze terug kon zetten in het meer.
Wijting is ook vab de gedachte o grote geheimen stil te houden.
=> Marit:
__________
Is vooral een meisje met een grote mond, ze zal altijd haar mening zeggen. Zij en Lena zijn niet de beste vriendinnen, maar als het om de Valse Blonde gaat, dan zullen ze wel altijd aan hetzelfde eind trekken.Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen