Boekverslag : Carry Slee - Spijt!
De taal ervan is Nederlands en het aantal woorden bedraagt 439 woorden.

Samenvatting:

David is verliefd op Vera (een meisje dat bij hem in de klas zit). Hij is smoorverliefd op haar en doet er alles aan om bij haar te zijn. Bij David in de klas zit ook een jongen, genaamd Jochem. Hij wordt gepest, omdat hij heel dik is en ze schelden hem uit voor varken. Hij wordt heel de dag door gepest door drie kinderen bij hem in de klas. De drie; Sanne, Justin en Remco pesten hem gewoon in de klas, waar iedereen bij is. De andere kinderen zeggen er niks van. Zelfs de leraren zeggen er niks van en sommige doen gewoon mee. Maar David zegt er ook niks van, want hij heeft het veel te druk met Vera. Hij wil verkering met haar maar durft het niet te vragen. David zit ook in de redactie van de schoolkrant en daar zit Vera ook in.



Maar het gepest met Jochem gaat gewoon door. Er worden steeds ergere dingen bij hem gedaan, zoals zijn banden van zijn fiets lekprikken en hem dingen laten doen.



Maar dan kom er een klassenfeest voor hun klas. En er word een leuk feest van gemaakt. Op de avond van het klassenfeest krijgen Vera en Youssef verkering. En dan ziet David het niet zo meer zitten. Hij is heel boos, omdat hij verkering met Vera wilde. Ook op diezelfde avond word Jochem heel erg gepest door Sanne, Justin en Remco. Terwijl David ziet dat Jochem gepest wordt doet hij niks, omdat hij zelf veel te veel verdriet heeft. En dan vind Jochem het te veel worden en die avond ziet Jochem niemand meer.



De volgende dag komt de conrector de klas in en vertelt dat Jochem niet meer is thuisgekomen na het klassenfeest. David meldt zich ziek en gaat zoeken naar Jochem. David belt een vriendin van Jochem op. En samen gaan ze naar Jochem zoeken. Als ze een tijdje aan het zoeken zijn, zien ze de rugzak van Jochem in het water drijven. Een tijdje later als ze iedereen hebben gewaarschuwd en er duikers aan het zoeken zijn naar Jochem, vinden ze zijn lichaam in het meer. Hij is dood.



De hele klas is er van geschrokken en de drie die hem altijd gepest hebben zijn van school gestuurd. Iedereen is erg geschrokken. David bedenkt een plan om een pest rubriek in de schoolkrant te zetten. Iedereen vindt het een goed idee en ze voeren het in, samen met een pestlijn. Het draait goed en er wordt veel gebruik van gemaakt.



Dan is het ineens uit met de liefde tussen Youssef en Vera. En dan wordt Vera verliefd op David en dan hebben ze eindelijk verkering.
Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen