Boekverslag :  - Poorten Van Atlantis Ingezonden Door: Supergirl
De taal ervan is Overig en het aantal woorden bedraagt 314 woorden.

wat er vooraf gebeurde :


marijn en talitha hebben de walvissenstropers van de columbusbaai ondekt.Ze beseffen dat de witte bultrugwalvis in gevaar is en besluiten het schip tot zinken te brengen. Pas met de nacht kunnen ze tot de actie overgaan.

'Zonder ook maar enig geluid te maken slopen Marijn en talitha over het zachte zand.In het laatste halfuur hadden ze aan boord van de Tierra geen enkele beweging meer waargenomen. Maar je wist nooit of een iemand in het ruim of in e machinekamer nog met iets bezig was,want daar was het dat ze heen moesten.

Talitha vond dat ze het er beter op konden wagen.Als eerste was ze vanuit het struikgewas tevoorschijn gekropen.Bij de waterkant bleven ze op handen en voeten verder gaan,tot het diep genoeg was om te kunnen zwemmen. daar werden ze opgewacht door Derby.Omdat Marijn het moeilijk had om de zware engelse sleutel zijn hoofd boven water te houden , werd hij door de dolfijn door het water meegetrokken.

Het was de bedoeling dat ze langs de ankerketting aan boord zouden klimmen.


De eerste die zich uit het water hees,was Talitha.Zij zou ook als eerste aan boord kruipen en daarna Marijn helpen om de engelse sleutel aan te pakken.

Talitha had er blijkbaar geen moeite mee en bereikte veel vlugger dan MArijn de reling van het schip.

Marijn kwam op zijn beurt bij de reling.Talitha stond al klaar om de sleutel aan te pakken. toen kreeg Marijn opeens kramp in de vingers.de riem gleed uit zijn hand en de sleutel kwam met veel gespat in het water terecht.Marijn kon het wel uitschreeuwen.Zonder dat stuk gereedschap konden ze de Tierra nooit tot zinken brengen.Even later sloeg de schrik hem om het hart.De deur van de commandobrug sloeg open en een ruwe stem was duidelijk te horen.

"Nee, ik heb niet gedroomd,"zo klonk het. "het was wel degelijk een plons en daar wil ik het fijne van weten".
Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen