Boekverslag :  - Bravo Gaelle
De taal ervan is Frans en het aantal woorden bedraagt 240 woorden.

Het gaat over 5 vrienden: Nicole, Gaelle, Pascal, Mathieu en Jean-Micheal. Gaelle is invalide en zit in een rolstoel. Ze gaan heel vaak en graag naar het sport centrum. Het is daar altijd heel gezellig. Ze doen daar van alles. Squashen, Tennis en nog veel meer.Maar op een dag verteld de trainer dat het sportcentrum moet sluiten.

Dat vinden de 5 vrienden vreselijk. Ze zijn dol op het sportcentrum.

Daarom besluiten ze om geld binnen te zamelen, om het sportcentrum te redden!

Ze beginnen met het maken van protest borden, en gaan voor het gemeentehuis protesteren. Maar helaas helpt dat niet. Dan komen ze op het idee om een kermis te houden. Ze organiseren de kermis en het word een groot succes! Maar helaas is er nog steeds niet genoeg geld om het sportcentrum te redden. Als Gaelle een keer met haar rolstoel door de straat rijd zit ze een aanpak biljet van een oude rugby kampioen. Misschien kan die man hun helpen! Ze belt de man op om te vragen of hij hun kunt helpen. De man komt woensdag. Hij vind het sportcentrum geweldig en geeft de trainer van het sportcentrum 10.000 euro!

Het sportcentrum is gered!Mijn Mening:

Ik vond het wel een leuk boekje. Allen het is erg moeilijk om hierover een verslag te schrijven.

Ik vondt het leuk dat het niet meteen na de eerste poging lukt. Maar dat ze echt door moeten gaan en dat het uit eindelijk wel lukt!Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen