Boekverslag : Kim Fupz Aakeson - Waanzinnige Wereld
De taal ervan is Nederlands en het aantal woorden bedraagt 286 woorden.


Inhoud van het boek Waanzinnige wereld
Eunice Koo heeft het boek Waanzinnige wereld van Kim Fupz Aakeson gelezen. Dit boek gaat over rampen. De ikvorm van dit boek is Steff. Hij is dus de hoofdpersoon van dit boek. Steff is een doorzetter.


Het boek heeft een open einde, want het begint (aan het begin van de eigenlijke gebeurtenissen) met een raadsel en dat word op het einde niet opgelost. Eunice vond dit wel leuk, want dan kun je zelf eigenlijk een beetje het raadsel oplossen.


Het boek gaat over twee jongens (Steff en Topper) die opzoek gaan naar een familie om te kijken of ze dement zijn geworden. Ze ontmoeten ondertussen Popsy en ze zoekt ook mee naar de oorzaak van het dement zijn van iedereen.
Waardering
Het boek waanzinnige wereld is op het begin niet zo spannend. Verder in het boek komt de tocht naar de familie en dan wordt het pas spannend.


Omdat het boek in de ikvorm geschreven is weet je precies hoe die ikvorm zich voelde. Ze vindt het een makkelijk boek, omdat er geen moeilijke woorden instaan (behalve die onvertaalde Deense woorden dan) en het wordt afgewisseld met dialogen en tekst. Tijdens het lezen wou Eunice geen ander boek meer, maar bij de eerste paar bladzijdes was dit wel het geval.


Eunice zegt dat ze het wel de moeite waard vond om dit boek te lezen, want je komt ook meer te weten over plaatsen in Denemarken in 2010.


Als ze er een punt voor zou moeten geven dan zou ze een 7 geven, omdat het begin saai is en verder in het boek werd het wat spannender. Af en toe staan er Deense woorden in die niet staan vertaald. Dit is natuurlijk ook een minpuntje.
Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen