Boekverslag : Carry Slee - Pijnstillers
De taal ervan is Nederlands en het aantal woorden bedraagt 715 woorden.

Datum: 11 april

Waar gebeurd



5. het boek gaat over een jongen Casper, hij woont bij zijn moeder in Amsterdam zijn vader kent hij nog niet hij weet dat hij Bob heet. Op school gaat het niet zo goed met zijn cijfers ze hij gaat altijd om met zijn vrienden Sofie Pim en Roy dat is het vriendje van Sofie (daar gaat hij niet veel mee om maar hij word wel heel vaak genoemd in het boek.) Casper zit op muziek les hij speelt keyboard, hij heeft les van Pien hij wil heel graag in een orkest komen. Maar zijn moeder heeft al redelijk lang heel erg last van haar buik, Casper zegt dat ze naar de dokter moet gaan maar dan zegt ze nee ik neem wel een pijnstiller en dan gaat ze weer gewoon verder maar het komt steeds vaker voor en ze gaat toch naar de dokter, en ze moet een scan laten maken maar zijn moeder zegt dat er niks aan de hand. Er is een plaatjes gekomen bij het orkest en hij gaat samen met een meisje Anouk een liedje doen hij heeft het zelf geschreven. Hij ging naar huis om het te vertellen en hij wou wat leuks met zijn moeder gaan doen maar toen hij iets in zijn moeder agenda wou schrijven vond hij een pons kaartje van het ziekenhuis het Antonie van leeuwenhoek ziekenhuis daar was hun buurman vorig jaar ook maar hij had kanker nee dat kan niet denk hij. Hij verteld het tegen Anouk en die steunt hem haar vader had ook kanker maar bij hem was door een dieet dat een dokter uit denhaag had gegeven weg gegaan hij ging het proberen zijn moeder deed het. Hij ging opzoek naar zijn vader hij had het telefoon nummer, hij was heel gespannen toen hij opbelde maar zijn vader wist gelijk wie hij was hij maakte een afspraak met hem. Hij deed auditie voor het orkest en hij en Anouk gingen door hij zat in het orkest. zijn moeder zij dat het dieet goed werkte maar toen hij iets uit haar kamer moest pakken zag ze de pijnstillers van zijn moeder liggen hij loopt naar beneden en ziet haar zitten op de bank met een glas wijn dat betekend dat het dieet voorbij is de tumor gaat niet weg hij word heel verdrietig Anouk komt steeds vaker naar hem en zijn tante komt voor hun zorgen het gaat steeds slechter met zijn moeder hij zat bij haar op bed met haar hand en ze werd steeds kouder en kouder en toen drong het tot hem door ze was dood hij schrok heel erg hij praten met Anouk, hij wou stoppen met muziek het gaf te veel herinneringen aan zijn moeder Anouk werd boos en hij werd heel verdrietig en toen hij in de kamer van zijn moeder stond voelde hij de warmte van haar en hij wist dat hij door moest gaan met muziek en belde Anouk en speelde een liedje voor haar ze begreep en meteen en kwam naar haar toe.



6. Casper zijn moeder en Bob zijn vader Sofie, Roy en Anouk.



7.



8. Casper hij droomt een beetje houd heel veel van muziek maar wanneer zijn moeder dood is weet hij niet hoe hij dat moet verwerken en gaar aan zijn huiswerk zitten totdat hij zo moe is dat zijn ogen dicht vallen.

Anouk houd vele van muziek en heel vriendelijk en behulpzaam ze helpt Casper met het verwerken van zijn verdriet.



9. Nee



10. in Amsterdam,in het huis van Casper,in het ziekenhuis waar zijn moeder is op genomen, en op school.



11. weet je niet pressies maar ik denk gewoon rond deze tijd.



12.ongeveer een half jaar tot een jaar denk ik.



13.Ja



14. het begint gelijk met de gebeurtenissen je hoort gelijk van sofie dT ze Roy leuk vind.



15. een slechte afloop de moeder van Casper komt te overlijden.



16. een gesloten einde



17. de titel is pijnstillers en het heeft te maken met de moeder van Casper omdat zij heel veel pijn heeft van wegen de tumor maar ik denk ook vaarwegen Anouk zei was als een pijnstiller voor het verdriet van Casper zei hielp hem met het verwerken van de dood van zijn moeder.



18. ik vond het boek heel mooi maar ook wel verdrietig ik vind het heel mooi geschreven.
Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen