Boekverslag : Cusick, Richie Tankersley - Een Wurgende Omhelzing
De taal ervan is Nederlands en het aantal woorden bedraagt 824 woorden.

Tess, Frank en Hildy rijden samen in de auto naar huis. Ze kwamen terug van een feest waar ze alledrie eigenlijk niet heenmochten. Frank was aan het stuur. Een andere auto kwam eraan rijden. In die auto zaten Adam en z'n ouders. Frank wilde die auto een lesje leren en probeerde die auto af te snijden. Na een tijdje vloog die auto de weg af en viel een ravijn in. Tess rende snel uit hun auto om te kijken naar de auto die was gevallen. Er kwamen vlammen uit. Tess wilde de auto helpen, maar Frank probeerde haar te stoppen, omdat te auto kon exploderen. En dat deed de auto dan ook na een tijdje.


Tess kan erg goed leren en wilde bijles geven. Mevrouw Thorne, die Adam in huis had, maar niet Adam's echte moeder was, vroeg aan de school om iemand voor bijles. De school wist wel iemand en riep Tess er bij.


Mevrouw Thorne vertelde over de jongen. De jongen bleek een auto-ongeluk te hebben gehad en daardoor kon hij niet meer naar school. Tess schrok heel erg en vertelde dit aan Hildy.


Tess gaat dus naar Adam toe. En zijn slaapkamer is het erg donker, want hij wil de lichten niet aan. Tess stelde zich voor, maar Adam zei dat hij al wist wie Tess was. Adam wilde niks vertellen, dus begon Tess te vertellen. Adam was erg vervelend tegen Tess en Tess viel op de grond. Toen werd Tess vastgepakt door twee stevige handen. Dat bleek dus Cobbs te zijn. Tess en Cobbs gingen beneden even wat thee leuteren en wat praten met elkaar.


Een tijdje later ging Tess weer naar Adam toe. Adam ging Tess weer pesten en Tess vluchtte weg. Cobbs hield haar tegen. Even later kwam Sam binnen en vraagt wie Tess is en waarom ze op de vlucht was.


Toen Tess thuiskwam zat er iets in de brievenbus. Het kleefde erg en het bleek een hoofd te zijn met veel bloed. Tess nam het de volgende dag mee naar school om het te laten zien aan Hildy.


Toen Tess weer naar Adam ging sliep Adam nog. Toen Tess naar huis wilde, zou ze een stuk afsnijden. Er kwam een auto aan en Tess schrok erg. Tess rende weg, maar viel. Tess dacht dat de auto op haar af zou komen, maar er gebeurde niks.


Ze rende naar het huis van de familie Thorne en begon op de deur te bonzen en Cobbs te roepen. Adam deed de deur open. Over de schouders van Adam kronkelde een van zijn slangen. Cobbs was een boodschap doen, volgens Adam. Adam deed wat jodium op een watje en drukte het watje op de wonden van Tess. Tess zei dat haar moeder de rest wel zou verzorgen, maar Adam zei dat haar moeder niet thuis was. Sam kwam eraan. Adam ging Tess pesten, maar Sam duwde Adam weg. Sam wilde weten wat er was gebeurt en Tess vertelde het hele verhaal ook nog eens aan Sam.


Tess ging later naar bed toe en er kwam een schaduw die riep: Moordenares, Moordenares.


Tess vertelde het aan Hildy, maar Hildy bleef erbij dat ze het had gedroomd.


Later ging Tess weer naar Adam. Adam peste Tess weer zoals gewoonlijk. Tess wilde weg en trok haar jas aan. Haar zakdoek met een geborduurde A erop lag op de grond. Adam vroeg hoe ze daar aan kwam.


Tess ging samen met haar vrienden en vriendinnen en Sam een barbecue houden. Toen Sam en Tess in de auto zaten kwam er een of andere gek aan die volgens Tess op Adam leek. Ze botsten. Sam was een beetje gewond.


Later vroeg Tess aan Cobbs of Adam in staat was om iemand kwaat te doen en of ze echt naar de bioscoop waren geweest. Cobbs vertelde een heel verhaal over dat Adam wat problemen had met z'n ouders. Ook vertelde Cobbs dat Adam nog een zelfde soort ongeluk heeft gehad en dat Adam uit de auto was geslingerd, waardoor hij nu nog leefde.


Hildy vertelde aan Tess dat Frank ook geprobeerd heeft om Tess te pesten. Tess vroeg waar Frank uithing en Hildy zei dat Frank in het zwembad op school was. Tess rende naar het zwembad en Hildy kwam erachter aan. Er dreef iets in het water en ze dachten dat het Frank was, maar het bleek alleen de jas van Frank te zijn.


Tess kwam erachter dat Adam het deed voor het testament, zodat hij veel geld kreeg. Adam vertelde later dat alles mislukt was door Tess, Frank en Hildy, omdat Adam zich niet goed kon concentreren bij het maken van een ongeluk.


Tess stapte uiteindelijk samen met Sam en Adam in de auto. Later kwamen Hildy en Frank er ook nog bij. Op een plaats stapten ze uit. Later kwamen er polities aan, samen met Cobbs. En ze waren Hildy, Frank en Tess nog net ontsnapt aan de wraak van Sam en Adam.
Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen