Boekverslag : Bart Holsters - Tarantula
De taal ervan is Nederlands en het aantal woorden bedraagt 178 woorden.

Titelverklaring:Een man wordt vermoord. Een spoor leidt hem naar een wapensmokkel waarin CIA-agenten betrokken zijn. Zij maken hierbij gebruik van een paar halvegaren uit het Antwerpse extreemrechtse milieu. Hij raakt dus verstrikt in een ongelofelijk en groot web, een web zoals alleen een spin kan maken. Denken we daarbij nog aan een 'gevaarlijk' en soms zelfs dodelijke spin, dan komen we terecht bij Tarantula's (in dit boek verliest Willems ook bijna het leven door dit onderzoek op te starten en verder te zetten). Het werk kost hem uiteindelijk zijn vriendin Gisèle die er op het einde van het boek uittrekt en bij één van haar collega's gaat wonen.Thema: een moord oplossen zoals in (bijna) alle detectiveromans.Hoofdpersonage:

Jean-Pierre Willems: een Antwerpse privé-detective, een echte antiheld zonder veel klanten en zonder veel geld, maar des te meer ironie.Mening:

In enkele belangrijke dag- en weekbladen heb ik vrij negatieve, zelfs zeer negatieve, kritiek op dit boek gelezen. Ik vond het een zeer goed en grappig boek. Het las vlot en ik heb het dan ook bij wijze van spreken in één avond uitgelezen.
Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen