Boekverslag : Sue Welford - Dreamstalker / Droomdreiging
De taal ervan is Nederlands en het aantal woorden bedraagt 757 woorden.

boekverslag dreamstalkerhet gaat over nikky een meisje die bij haar vriendin gaat logeren ( megan)

op de heenweg naar haar huis ( boerderij ) zitten ze in de auto ( ze zitten met 3 personen in de auto : nikky megan en hazel de moeder van megan ) en het is mistig.

en dan ziet nikky een meisje op de weg staan en ze geeft een soort gil waardoor hazel op de rem gaat staan en ze komen in een slip en raken rakelings een vrachtwagen.

toen ze stilstonden bleek er helemaal niemand op de weg te staan en bleek het dus een soort van verbeelding van nikky te zijn.

ze reden door en kwamen in een dorp ofzo en Toen ze terug waren vertelde nikki megan over de voorspelling van de waarzegsters die ze op het station had onymoet voor dat ze met de moeder van Megan Hazel in de auto reden.

-hier leefde megan rebecca de tante van megan simon de stiefbroer van megan en hazel de moeder of stiefmoeder van megan.

nikky stelt zich voor en simon doet een beetje raar tegen haar en toen ze naar rebecca ging samen met megan om zich voor te stellen stuurde rebecca haar weg en ze keek heel angstig.

nikky was verbaast en die avond had ze nare dromen over een huilende baby en iemand die haar naam riepen ze liep naar de stemmen toe die uit een geheimzinnig kamertje kwamen, maar toen ze de deur open deed waren de stemmen weg.

ze ging weer naar bed enzo, en ze hoorde nog meer stemmen enzo de volgende avonden maar dat was niet veel bijzonders.

tot ze op een dag samen met megan het bos inging en hier vonden ze een soort van ruïne van een kerk en nikky keek op een grafsteen en hierop stond " er is licht in het donker"

de grafsteen was van vicktoria ann het kind van rebecca .

ze vinden later een foto op de geheimzinnige kamertje en op de achterkant staat victoria ann (hier weten ze nog niet dat dit de dochter van rebecca is)

s'avonds hoort nikky voetstappen en ze volgt ze tot buiten waar ze opeens stopten.

later droomt ze dat ze door het bos loopt en de volgende dag gaat ze samen met megan het bos in om dit pad op te zoeken maar ze komen bij een doodlopend pad die dicht gegroeid met bramenstuiken was waar ze niet door- of omheen konden en ze gingen weer terug.

terug gekomen was de oude rebecca gestorven en toen ze gingen kijken sprongen de ogen bij nikky open en hierin zag nikky weer die bange uitstraling.

toen rebecca dood was kwam bill de stief oom van rebecca en die vertelde dus het levensverhaal van haar waaruit bleek dat rebecca vroeger een dochter had en dat die was vermoord door de babysitter.

toen megan en de rest van haar familie door haar spullen gingen kijken ging nikky naar buiten en volgde het visioen ( droom) dat ze kreeg het liep uit op een dik begroeit stuk bos en ze hoorde de hele tijd voetstappen achter haar .

ze kwam op ten duur uit bij een meertje en ze sprong of viel er in en dook onderwater om te zoeken naar wat er was want dit was waar veel dromen over gingen.

ze kwam onderwater vast te zitten en zag weer een soort visioen en zag hierin dat rebecca haar baby had vermoord en dat daarna de kinderoppas werd vermoordt omdat ze alles had gezien ( ze werd verdronken in het meer)

ze zat dus nu nog onderwater en verzoop bijna tot ze twee sterke handen om haar heen voelde die haar losmaakte, het was simon.

toen ze boven kwamen vertelde nikky alles aan simon en simon vertelde nikky dat hij zo naar tegen haar deed omdat hij van rebecca niks mocht zeggen.

en hij vertelde dat nikky op de babysitter leek en dat de babysitter waarschijnlijk haar onschuld wou bewijzen en dat was haar nu gelukt want ze wisten nu dat rebecca het had gedaan en dus niet die babysitter.

( dus rebecca was uiteindelijk de moordenaar)Hazel

Is de moeder van MeganSimon

Is de stiefbroer van MeganMegan

Is de penvriend van Nikki

Rebecca

Is uiteindelijk de moordenaar van Victoria Ann

En is de tante van Megan ……………………………………………………………………………………………………………….

Nikki

De penvriend van MeganBill

Is Megans stief vaderMary

KinderoppasVictoria Ann

De overleden baby van Rebecca
Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen