Boekverslag : R.l. Stine - The Ghost Next Door / Het Spookt Bij De Buren!
De taal ervan is Nederlands en het aantal woorden bedraagt 254 woorden.

Titel: Het spookt bij de buren

Serie: kippenvel

Schrijver: R.L. Stine

Genre: griezelHoofdrolspelers: Chantal en MaikHet speelt zich af in de buurt waar hun wonen.Het probleem is dat Chantal denkt dat maik een spook is en wat later ook echt waar blijkt te zijn.Inhoud:Het spookt bij de buren gaat over een meisje dat nieuwe buren krijgt. Zij gaat hen samen met haar moeder verwelkomen als zij merkt dat de buren een zoon hebben.

Zij kan het wel vinden met die zoon . Zij worden dikke vrienden. Op een middag gaat Chantal naar Maik toe en ziet dat hij aan het spelen is met een bal. Als hij die bal op het dak gooit gaat Maik een ladder halen. Als hij wegstapt lijkt hij te verdwijnen in de schaduw van het huis. Hij klom omhoog om de bal te pakken, opeens verloor hij zijn evenwicht en viel naar beneden. Chantal gaf een gil en deed haar ogen dicht. Toen zij haar ogen weer open deed stond Maik voor haar. Van schrik rende zij weg.

De volgende dagen werd Chantal gevolgd door een spook overal waar zij heen ging. Zij vond dit heel erg eng.

Later blijkt dat Maik altijd al een spook is geweest en vroeger is omgekomen bij een brand in een huis en wil wraak nemen op die brandstichter.

Beoordeling:Ik vond het een heel spannend boek en leuk om te lezen. Ik raad het iedereen aan om te lezen.
Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen