Boekverslag : Roald Dahl - The Man From The South
De taal ervan is Engels en het aantal woorden bedraagt 291 woorden.

ENGELS

Opdracht 25

Titel: the man from the south

Auteur: Roald Dahl

1. Wat heb je gelezen?

Ik heb het boek the man from the south gelezen2. Wanneer heb je het boek gelezen?

Ik heb het boek gelezen vorige week dat is dinsdag 18 september tot en met zondag 23 september.3. Hoe lang heb je er over gedaan?

Ik heb er ongeveer 3 dagen over gedaan.4. Wie was de hoofdpersoon in het verhaal?

Carlos. Carlos komt uit Jamaica. Hij heeft een Spaans Italiaans accent en is ongeveer 70 jaar. De man ging de weddenschap aan met een Amerikaanse jongen.5. Wat was de belangrijkste gebeurtenis in het verhaal? En waarom?

De belangrijkste gebeurtenis was de weddenschap. Daar ging heel het verhaal over. De weddenschap was dat de man zijn aansteker 10 keer aan en uit kon doen achter elkaar. Carlos zette zijn auto in (een Cadillac) De Amerikaanse jongen zijn pink. Toen ze midden in de weddenschap zaten kwam de vrouw van de ma

n eraan en zij dat de man een soort bedreiging is. Hij deed de weddenschap bijna met iedereen. 47 mensen waren hun pink al kwijt geraakt en hij was al 9 auto’s verloren. Zij zelf was ook al een paar vingers kwijt. Ze kon hem bijna niet alleen laten of hij begon weer met iemand de weddenschap aan.6.vond je het een leuk/interessant om te lezen? Waarom wel / niet?

Ik vond het best wel een leuk boek omdat het wel grappig was. Z’n weddenschap kom je natuurlijk nooit tegen. Maar ik hou zelf meer van andere boeken7. zou je iemand anders aanraden dit boek te lezen? Waarom wel / niet?

Ik zou aanraden omdat het een leuk en grappig boek is.

Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen