Boekverslag : Alane Ferguson - Meer Dan Moord
De taal ervan is Nederlands en het aantal woorden bedraagt 279 woorden.

Goeiemorgen iedereen,Ik heb het boek « Meer dan moord » gelezen dit boek is geschreven door Alane Ferguson.

De omslagillustratie is getekend door Michel Gruyters. Die ik persoonlijk niet erg knap getekend vind. Dit boek is vertaald uit het Engels de oorspronkelijke titel is dan ook « Overkill ».

In 1994 is dit boek bekroond door de Nederlandse kinderjury.

Het boek telt 16 hoofdstukken met 128 pagina’s.Het verhaal gaat over een meisje namelijk Lacey.

Lacey zit in het laatste jaar van de middelbare school. Ze geeft niet genoeg aandacht aan haar lessen dus stelt de leerkracht voor dat ze een verslag maakt over haar zus Sara als advocaat in een rechtbank zo kan ze haar cijfers ophalen. Ze komt niet goed overeen met haar zus maar doet het toch. De oorzaak van de slechte punten is omdat ze moet oefenen voor de dansvoorstelling. Op een dag verneemt ze dat zij samen met haar beste vriendin Celeste de hoofdrol speelt.

Toen Lacey het goede nieuws aan Celeste wou vertellen onstond er ruzie.

Lacey heeft ook veel nachtmerries daarom moest ze naar de psychiater die Glade Otkin heet. Eén van haar vele nachtmerries is dat een man in het zwart gekleed iemand vermoord met een nieuwsbijl.

Na deze nachtmerrieverneemt ze dat Celeste op dezelfde manier vermoord is. Ze vertelt dan ook alles aan de politie wat ze gedroomd heeft.

De politie ging haar dan ook wel beschuldigen van moord maar Lacey had het niet gedaan en wie Celeste heeft vermoord zal ik niet verklappen ,maar ik hoop dat je dit boek zal lezen want het is zeer spannend.

Zo dit was mijn spreekbeurt bedankt voor je aandacht.
Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen