U kijkt nu naar de cache versie van het boekverslag :  - Geleidbaarheid Van Stoffen Ingezonden Door: Thunder .
Deze versie komt van http://www.scholieren.be/huiswerk/show_stuk.php?id=979 en is laatst upgedate op Onbekend.
De taal ervan is Scheikunde en het aantal woorden bedraagt 182 woorden.

Geleidbaarheid van zuivere stoffen:Gedemineraliseerd water:Waarneming: Het lampje brandt niet.

Verklaring: gedemineraliseerd water is geen samengestelde stofSuiker en Natriumchloride:Waarneming: Het lampje brandt niet.

Verklaring: Suiker is niet gesmolten of opgelost in water.

Koper:Waarneming: Het lampje brandt wel.

Verklaring: Koper is een metaal. Metalen geleiden de elektrische stroom zéér goedGeleidbaarheid van oplossingen:Suikeroplossing:Waarneming: Het lampje brandt niet.

Verklaring: Suiker bestaat uit neutrale suikermoleculen. Deze geleiden de elektrische stroom nietNaCl oplossing:Waarneming: Het lampje brandt wel.

Verklaring: Het rooster van NaCl is uiteengevallen in ionen. Geleiding van elektrische stroom is een oplossing is de verplaatsing van ionenKraantjeswater:Waarneming: Het lampje brandt niet.

Verklaring: Kraantjeswater is een covalente binding. Een covalente binding geleidt de elektrische stroom niet in een oplossingNaOH oplossing:Waarneming: Het lampje brandt wel.

Verklaring: Het rooster van NaCl is uiteengevallen in ionen. Geleiding van elektrische stroom is een oplossing is de verplaatsing van ionenAmmoniak oplossing:Waarneming: Het lampje brandt niet.

Verklaring: Een ammoniak oplossing heeft een covalente binding. Een covalente binding geleidt de elektrische stroom niet in een oplossing

Azijnzuur oplossing:Waarneming: Het lampje brandt niet.

Verklaring: Azijnzuur oplossing heeft een covalente binding. Een covalente binding geleidt de elektrische stroom niet in een oplossing
Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen