U kijkt nu naar de cache versie van het boekverslag : Jurgen Banscherus - Karambolage.
Deze versie komt van http://www.collegenet.nl/studiemateriaal/verslagen.php?verslag_id=10758 en is laatst upgedate op Onbekend.
De taal ervan is Nederlands en het aantal woorden bedraagt 481 woorden.

Titel : Karambolage

Auteur: Jûrgen Banscherus
De hoofdpersonen zijn:

Martin; hij is verliefd op Susanne

Loredo; hij is een beetje een meelopertje

Chris; kijkt het liefste actie en horror films

Susanne; is de beste Biljartspeler en ziet Martin niet zo zittenDe samenvatting:Op een dag lopen de 4 vrienden: Chris, Loredo, Susanne, Martin in de stad en nemen de laatste bus naar huis. In hun eigen wijk zagen ze een grote poster hangen waarop stond dat er eindelijk een “jeugdhangplaats” in hun woonwijk was. Daar gingen ze even kijken en al snel vonden ze het een plek voor kleine kinderen. De leider van die “Hangplaats” heet Manfred. Al na een tijdje blijkt die plek niet zo’n succes, maar op een dag toen Martin en Loredo bij Chris vandaan kwamen had Martin zin om te tafeltennissen dus Martin en Loredo gingen even kijken. Toen ze daar binnenkwamen zagen ze dat er een kleine pool-tafel weg was en was vervangen door een grote biljarttafel ze kregen de regels door Manfred uitgelegd en speelden de hele avond. Ze vertellen Chris en Susanne hoe leuk het is en al gauw komen hun ook spelen. Op een dag toen ze aan het spelen waren zag Martin ineens hoe leuk Susanne eigenlijk was. Hij dacht dat Susanne Chris leuk vond omdat hij zo goed kon spelen, Martin was de slechtste in biljarten maar dat maakte hem niet uit. Totdat hij op een dag een bestelling weg moest brengen voor de supermarkt waar hij werkt(op de vlees en worst afdeling) en onderweg een biljartcentrum tegenkwam. Hij werd nieuwsgierig en ging naar binnen en kwam daar Alabama tegen, hij vroeg aan hem of hij hem wou trainen maar dat deed hij niet omdat hij niet wou dat Martin beter zou worden om Susanne’s belangstelling te wekken. Uiteindelijk werd hij toch een beetje getraind. Toen Martin Susanne tegenkwam vroeg hij aan haar of zij zin had om met hem naar de bios te gaan, maar hij kreeg nee als antwoord en vertoonde zich daarom niet voor een paar dagen. Toen hij weer zin had om te komen was hij van plan om Chris te verslaan en zo Susanne te veroveren. Hij trok een professioneel biljart pak aan en ging naar het jeugdcentrum. Hij versloeg Chris maar het maakte niks uit, want Susanne vond alleen maar dat hij daarom een sfeer bederver was. Toen Martin na een tijdje langs het biljartcentrum reed ging hij daar weer eens naar binnen en zag daar Alabama en Susanne biljarten Alabama vroeg of hij mee wou doen, dat wou hij wel.Eigen mening:Ik vind het wel een leuk boekje omdat, het Martin niet lukt om Susanne te veroveren.

Ook vind ik dit boek op zich wel makkelijk te lezen, hoewel het me wel een beetje tegenviel dat het zo lang duurde, omdat ik dacht dat ik zo door die 72 blz. heen was, maar het was gelukkig voor mij wel goed te begrijpen.
Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen