U kijkt nu naar de cache versie van het boekverslag : Emmy Dullemond - Onvoltooid Verleden Tijd.
Deze versie komt van http://www.verslagen.com/index.php?page=boek_toon&boek_id=642 en is laatst upgedate op 30/11/-0001.
De taal ervan is Nederlands en het aantal woorden bedraagt 265 woorden.

PUNTEN TER VERGELIJKING
NAAM:Noortje

NAAM:Marianne

THUIS Sinds haar ouders gescheiden zijn hebben ze het financieel moei- lijker. Noortje moet af en toe haar moeder helpen in het huishouden. Marianne en haar ouders zijn net verhuisd naar het oude huis van haar oom en tante.FAMILIE Marianne en Noortje gaan af en toe naar de oma van Noortje die dan vertelt over Ikebie, de oom en de tante van Marianne. In het boek hoort Marianne wat er gebeurde tijdens de oorlog met haar oom en tante.

OPLEIDING Ze gaan allebei nog naar tijd les samen. school. Ze hebben niet al-TALENTEN EN VAARDIGHEDEN Noortje is praktisch ingesteld en erg behulpzaam. Marianne kan goed het geheim schrift ontcijferen die in de schriften stonden van Ikebie.

INTERESSES Noortje houdt van reizen ook al gaat ze nooit op reis samen met haar moeder. Ze houdt er van om de wereld te ontdekken. Ze gaat graag haar grootouders bezoeken in Frankrijk.AMBITIES Ze willen allebei Ikebie vinden.

GEDRAG TEGENOVER ANDEREN Noortje durfde niets vertellen tegen Marianne toen ze samen was met Mohammed. Ze is heel vriendelijk en beleefd tegen alle mensen.PERSOONLIJKHEID Ze is een optimistisch persoon die niet vlug de moed opgeeft en zich niets aantrekt van wat de mensen rondom haar zeggen. Noortje was wel bang toen Marianne wist dat ze samen was met Mohammed. Noor is een nieuwsgierig persoon. Marianne is een doorzetter. Ze is niet zo nieuwsgierig als Noortje. Vooral als oom Jacob haar iets niet wil vertellen moet ze het zeker weten.
Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen