U kijkt nu naar de cache versie van het boekverslag : Carry Slee - Afblijven.
Deze versie komt van http://www.scholieren.be/huiswerk/show_stuk.php?id=700 en is laatst upgedate op Onbekend.
De taal ervan is Nederlands en het aantal woorden bedraagt 279 woorden.

Afblijven (Carry Slee)Melissa haar droom komt uit. Ze mag dansen in een videoclip. Ze danst al bijna heel haar leven en ze doet het ontzettend graag. Haar vrienden steunen haar en zeggen dat ze het zeker moet gaan doen. Jordi gaat met haar mee naar de eerste repetitie, daar leren ze iedereen kennen die meehelpt of meedoet aan de videoclip. Na het repeteren gaan ze zich omkleden. In de kleedkamer wordt er een joint doorgegeven, als de joint melissa passeert neemt ze ook een trek. Haar vriend Jordi keurt het helemaal af en moet Melissa uiteindelijk heel high terug naar huis brengen.

Er komen meer repetities dus komen er meer kansen dat Melissa zo een joint rookt. Jordi kan niet altijd meegaan met haar dus kan hij het niet controleren. Melissa spijbelt ook vaak.

Dan komt Jordi te weten dat ze nu ook al pillen neemt en wilt eens met haar praten. Ze zegt da het vandaag haar laatste keer gaat zijn. Maar ze gaat naar de discotheek “Florida”. Jordi gelooft haar toch niet en gaat die avond ook naar de discotheek om uit te zoeken of Melissa toch niet aan het liegen was. Hij ziet haar heel gewaagd dansen, en ziet dat haar ogen knalrood zijn en dat ze er wallen onder heeft.

De volgende dag wil Jordi toch nog eens met haar gaan praten maar dan blijkt het dat ze is weggelopen. Haar ouders zijn heel ongerust en bellen meteen de politie. Jordi is in alle staten en gaat alle kraakpanden af om haar te zoeken. Na een lange zoektocht vindt hij haar toch en helpt hij Melissa samen met zijn vrienden. Melissa gaat terug gewone danslessen volgen.
Andere boeken van deze auteur:


Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen