![]() |
Boekverslag : Ish - Samenvatting: English Vocabulary
Ingezonden Door: Peytan
De taal ervan is Engels en het aantal woorden bedraagt 286 woorden. |
English 3rd term 3rd year labour zware arbeid villainous gemeen, doortrapt to injure verwonden to twist omslaan to bruise kneuzen treatment behandeling skin huid Jew(ish) jood(s) to beware of opletten voor award prijs, bekroning fuse verzekering Easter Pasen issue kwestie plot verwikkeling delusion illusie selfless belangeloos to gain winnen hangover kater actually eigenlijk fully ten volle to cast de rollen verdelen, toewijzen to mortgage hypothekeren, in gevaar brengen to fast vasten excess overdaad lean mager gay homoseksueel haddock schelvis handkerchief zakdoek disorder wanorde drive-through doorrij(restaurant) slice sneetje,plakje playwright dramaturg tray plateau, schaal to skip springen, verspringen napkin servet misshapen misvormd major belangrijke to star hoofdrol hebben to curl krullen violence geweld series serie, feuilleton episode aflevering empire keizerrijk to indicate aanduiden sour zuur saucer schoteltje, bordje link schakel burglar inbreker bunch bos to imply insinueren experience ervaring starters voorgerecht hairdresser dameskapper to dye kleuren (haar) boil in water fry in oil or butter (above the heat) grill under the heat (toast or meat) roast in the oven using oil bake in the oven without oil rare cooked very quickly and still red medium-rare cooked a bit longer and just red in the middle medium cooked a bit more and just pink well-done cooked even longer and not pink at all tasty lost of taste (ó tasteless) bland neutral, without strong taste sweet lots of sugar (ó bitter) salty lots of salt hot/spicy lots of spice fresh recently produced tender easy to cut (ó tough) fatty meat with a lot of fat (ó lean) fattening food which MAKES you fat (put on weight) to poach in water or another liquid at a little less than 100°C (eggs, fish) to sauté in a little fat, for a short time to steam in steam to stew in a water or another liquid at 100°C, slowly and for a long time to fillet fish and poulty (filleteren) to mash patatoes (stampen voor puree) to slice to cut in thin, flat, wide pieces to grate raspen to shred in repen snijden to mince meat, nuts, ... to chop cut it in small pieces to stuff to give it a filling to peel to take off the skin to cut to divide by using a knife to squeeze to get out the liquied by pressing hard an owl een uil a fly een vlieg a snake een slang a lion een leeuw a sheep een schaap a horse een paard a cat een kat a spider een spin a parrot een papegaai an elephant een olifant a rabbit een konijn a dolphin een dolfijn a fish een vis a bird een vogel a tortoise een schildpad a pig een zwijn a butterfly een vlinder a cow een koe a monkey een aap a hamster een hamster a drill een boormachine an iron een strijkijzer to sprain to damage a joint in your body by suddenly twisting it a pineapple een ananas a cauliflower een bloemkool a cabbage een kool an aubergine een aubergine a courgette een courgette a lettuce een salade a cucumber een komkommer vinegar azijn oil olie cow è beef calf è veal lamb è lamb pig è pork oyster een oester lobster kreeft mussels mosselen shrimp garnaal salmon zalm mangoes mango’s |
Andere boeken van deze auteur: |
Home - Contact - Over - ZoekBoekverslag op uw site - Onze Boekverslagen - Boekverslag toevoegen |